Даниел Петканов, по-известен като Лудия репортер, направи незабравим и скъп подарък на съпругата си. Изненадата му се движи на 4 гуми, има мощност от 797 конски сили и е изработена от марката Dodge.

Вижте снимки >>

24-годишната Алекс побърза да сподели радостта от новия си Challenger SRT, като публикува снимки, на които благодари с целувка на Даниел, а зад тях се вижда червеният автомобил.

"Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах, че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и когато ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. А бе, изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил - забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!", написа към кадрите тя.

Репортерът също пусна частична снимка на новата придобивка, към който отправи по-скромно послание:

"Семейството ни се увеличи с още един американски член", гласи надписа към фотоса.

Той допълни романтичния си жест, който по обявени данни на автомобилната къща, от която е закупен, е на стойност 48 хил. лева, със специален щрих - надпис "I love Aleksandra", поставен на номера и стикери на профилите ѝ в социалните мрежи, върху единия прозорец.

Двойката сключи брак през октомври 2017 г. в предаването "VIP Brother", а малко повече от година след това Алекс роди сина им Габриел. Семейството често привлича медийното внимание, като с последното им решение, което беше да направят фитнес у дома си.