"Лудия репортер" Даниел Петканов се сбогува с Нова телевизия с прочувствен пост, публикуван в личния му профил във Фейсбук.

Вижте снимки на Петканов >>

"8 години и 8 месеца - точно толкова време работих в Нова телевизия. Случиха ми се безброй хубави и паметни за мен моменти, както и такива за които не бих искал да си спомням", започва своето прощално писмо Петканов.

В поста си Даниел отделя специално внимание на Милен Цветков, чието предаване направи репортера известен, като дори го сравнява със съдбата и късмета, които са му помогнали да се задържи в телевизията.

Той благодари на всички, колеги и допълва: "Най-много съм задължен и благодарен обаче на Милен!"

"Познанството с много различни хора, вследствие на телевизионните изяви, веселите репортажи, запознанството с Александра в един от тях, Биг Брадър, сватбата, сега чакам дете.... всичко това е низ от събития, които никога нямаше да се случат, ако не беше Милен Цветков и Нова телевизия", продължава Петканов.

Даниел споделя, че му е малко тъжно, тъй като 9 години са много време и че не би променил нищо от този период. Той разкрива, че е много щастлив, че има възможност за ново начало. Петканов пожелава успех и завършва поста си с думите:

"Ако поискате ще ви се даде, ако не ви се даде, идете и си го вземете!"