На корицата на горещия юлски брои на Glamour изгрява моделът и актриса Даниела Ботеро. Читателите ще могат да видят и фотосесията, пропита с много латинска жилка и въплътила колумбийската красота на Ботеро. Дуа Липа разказва за неочаквания си албум, който пусна по време на пандемията, лансиран от Airbnb, Шарън Стоун отрича клеймото на красива и повърхностна, а Джейк Джиленхол разкрива любовта си към театъра. Очакват ни и още лични срещи с Весела Бабаинова, Алекс и Влади и Нора Шопова.

От най-влиятелната жена в модата - Уенди Ю, за която репликата "тези хора са по-богати от Бог" е реалност, през кой открадна бижута за 36 млн. долара от "Хари Уинстън" в Париж до истинската история на Кейт Мидълтън - това са само малка част от темите, подготвени от екипа на списанието.

Снимка: Glamour

Юлският брой на Glamour е по-горещ от летните температури и идва с подарък - неустоимия глос Prizma Lip Glaze с холо ефект и невероятно интензивен призматичен блясък! Веган формула, събрала в себе си целия спектър на блясъка. Нанесен самостоятелно, покрива устните, подчертава ги и ги прави по-плътни и сочни. Използван като топер върху друг цвят, изстрелва визията в най-блестящите измерения, където само съвършените устни съществуват - ярки, обемни, поразителни.

Цената на списанието остава непроменена, плюс подарък разкошния глац и задължителните 164 страници с GLAMOUR истории!