Да твори кулинарни шедьоври - това била мечтата на Дарина Йотова-Дара преди да открие любовта си към музиката.

Вижте снимки на Дара >>

"Никога не съм искала да бъда известна. Мечтаех да съм певица на голяма сцена. Дори мечтаех да съм готвачка, но майка ми никога не ми даваше да помагам в кухнята. След това аз се научих сама", разказа пред Nova тийнсензацията.

Тя дори срещна любовта в лицето на поета Константин Трендафилов в рамките на риалитито "Черешката на тортата", в което популярни личности демонстрират кулинарните си умения и трябва да бъдат оценени от конкуренцията. Дара разкри, че изобщо не е знаела кой е изпълнителят на "Кекс". "В него ме привлече първо външния вид. Нито знаех кой е и какво прави. Той е обичащ, грижовен и забавен", споделя певицата.

"Аз съм като огън и вода в едно. Може да съм много луда, но и много спокойна. През цялото време съм усмихната - просто съм щастлив човек", разкрива за себе си изпълнителката на хита "К'во не чу".

Съвсем наскоро Дара отпразнува и първата си награда "Певица на годината" в рамките на 16-то раздаване на отличията на БГ радио. Няколко дни по-късно тя пусна и поредния си хит - "Все на мен". Само за 24 часа парчето предизвика интереса на 250 хиляди фенове в YouTube. Към момента видеото към песента е гледано от над 2 милиона меломани, припомня "Монитор.

Автор на музиката, текста и аранжимента на "Все на мен" отново е Павел Николов от рап дуото Павел и Венци Венц. До момента той е направил за нея хитовете "Кво не чу", "Родена такава" и "Недей". Самата Дара пък е съавтор на текста и музиката.

"Има формула на успеха - работа и само работа. Енергия, вдъхновение, щастие и пак работа", смята Дара.