През последните няколко дни вече немалко известни български личности съобщиха, че са с положителен тест за Covid-19 или са били в контакт със заразен от коронавирус човек и се налага да бъдат под карантина. Освен премиерът Бойко Борисов, с болестта се борят красивата синоптичка Гери Малкоданкса, тв водещата Гала, водещата на "Преди обед" Деси Стоянова също е вкъщи под карантина, а преди часове и актрисата Дария Симеонова сподели, с пост в социалните мрежи, че ще прекара следващите дни у дома под карантина заради Covid.

Тя обещава, че ще бъде по пижама и се чувства добре, въпреки болестта. Дори е споделила снимки с една от любимите си весели пижами.

Вижте кадрите >>

"Налага се да прекарам следващите 14 дни вкъщи... Възнамерявам да си седя по пижама (е, ще ги сменям от време на време, разбира се) и да играя с момчето си, защото физически съм добре, слава Богу! А Вие пазете най-вече възрастните си близки, иначе не е страшно", гласи посланието на актрисата.

Дария, която българската публика познава и като Наталия от сериала "Откраднат живот", както и с ролята ѝ в "Доза щастие", стана майка за първи път в края на август 2018 г. Нейното момченце Макс вече е на две годинки и със сигурност ще се радва на компанията на майка си вкъщи.