Един от най-щастливите моменти за родителите е празнуването на рождения ден на децата им. А когато детето ти навършва първата си годинка, празникът е още по-специален и вълнуващ.

Вероятно затова редките моменти, в които тенисистката Ана Курникова и половинка в живота на музиканта Енрике Иглесиас, са именно от рождените дни на децата ѝ.

През последния ден на януари най-малката дъщеричка на Ана и Енрике - Маша, навърши една годинка. По този хубав повод звездната ѝ и красива майка сподели нейна снимка в своя Инстаграм профил с краткото, но трогателно послание "1", придружено от емотикон сърце.

Вижте кадъра >>

От снимката си личи, че малката Маша, както я наричат родителите ѝ, е наследила прекрасните очи на майка си. Тя е облечена в светла рокля и носи панделка от плат със същия цвят в русите си коси.

Заедно с трогателната снимка, Ана Курникова е споделила и кратко видео с посланието "Разговор между момичета", в което седи на брега в Маями с малката си дъщеричка и ѝ говори на руски.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

Половинката на Енрике Иглесиас наскоро публикува и снимки на близнаците им Луси и Николас по повод техния трети рожден ден.

по-голямата дъщеря на Ана Курникова и Енрике Иглесиас

Снимка: Официален профил в Instagram

синът на Ана Курникова и Енрике Иглесиас

Снимка: Официален профил в Instagram

Курникова и Иглесиас за заедно официално още от 2002 г. В началото и двамата се опитват да скрият от медиите чувствата си един към друг. Признават, че са двойка на церемонията по връчването на наградите на МТV през 2002 г.

Енрике Иглесиас и Ана Курникова

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Най-малката им дъщеря се роди на 30 януари 2020 г., като щастливите родители споделиха карди от болницата веднага след появата ѝ на бял свят.