Актьорът от "Пазители на галактиаката" Крис Прат се ожени за писателката Катрин Шварценегер - дъщеря на Арнолд Шварценегер. Новината изненада феновете им, които мислеха, че двойката официално ще си каже "Да" чак в края на годината. По-рано самият Прат беше обявил, че по всяка вероятност датата на големия ден ще бъде през есенно-зимния сезон.

Вижте снимки на двойката >>

Сватбената церемония се състоя в Монтесито, намиращ се в щат Калифорния, на който, в продължение на 8 години, губернатор беше бащата на булката.

Събитието се проведе в луксозния хотел "San Ysidro Ranch", като Катрин беше предадена пред олтара от известния си татко, докато на снимките се вижда, че майка ѝ - Мария Шрайвър посреща и поздравява гостите.

6-годишният Джак, син на Прат от първия му брак, също присъстваше на приказното тържество. Според "Daily Mail" там е била и бившата съпруга на актьора Ана Фарис, макар присъствието ѝ да не е потвърдено.

"Атмосферата бе прекрасна - навсякъде имаше много цветя и зеленина. Всички бяха много щастливи", сподели източник, цитиран от сп. "Пийпъл".

Катрин носеше красива бяла рокля без презрамки с вталена кройка, която подчертаваше фигурата ѝ. Шлейфът на тоалета ѝ беше дълъг и изискваше помощта на няколко от приятелките ѝ, които да го носят.

За важния ден младоженецът беше избрал тъмносин костюм със сребриста вратовръзка, която бе в тон с кърпичката на сакото му.

След официалната част всички се преместиха на моравата, където се състоя коктейлът. Гостите бяха забавлявани с изпълнения на живо на банда, а менюто включваше единствено местни храни, пресни зеленчуци, а за десерт бяха поднесени плодове.

Слуховете за взаимоотношенията между 39-годишния Прат и дъщерята на Шварценегер започнаха миналата година през юни. Те обаче потвърдиха връзката си в Инстаграм едва през декември, точно на рождения ден на Катрин. Месец по-късно дойде и годежът им.