Най-голямата дъщеря на Еди Мърфи - Бриа Мърфи, която актьорът има с бившата си съпруга Никол, се омъжи за годеника си актьор Майкъл Ксавие в събота в Бевърли Хилс, предава "People".

Щастливата двойка се венча на частна церемония пред 250 близки приятели и роднини. Бриа, 32-годишна художничка и актриса, и 36-годишният Ксавие отпразнуваха сватбеното тържество в присъствието на баща ѝ, който я придружи до олтара, и майка ѝ Никол.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

Роклята на булката беше направена от Netta BenShabu, а младоженецът носеше смокинг Knot Standard от Dion Lattimore.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

На снимките се вижда, че булката е лъчезарна по време на тържеството, което включваше романтичен декор с бели цветя и полилеи със свещи. На един от кадрите младоженците позират с родителите на булката, а на друга Бриа е седнала в скута на съпруга си.

Булката е най-голямата дъщеря на Еди Мърфи, която през 2014 г. се появи заедно с майка си в риалити шоуто Hollywood Exes. Бриа сподели снимки от годежа в Инстаграм през декември, като написа в поста: "Моето сърце, моят най-добър приятел. Обичам те, завинаги." В друго качване тя написа: "Нямам търпение да се омъжа за теб".

По същото време Ксавие написа на собствената си страница: "Завинаги, любов моя".

Говорейки на изложбата на Брия в Лос Анджелис през 2020 г., Еди я описа като "добро дете".

"Радвам се, че хората могат да видят колко талантлива е тя", каза Еди пред репортери. "От години знаем колко талантлива е тя. Вълнуващо е да видя нещата ѝ по стените... Изпитвам всички онези чувства на горд родител". Той добави: "Наистина имам късмет с децата си. Наистина няма нито едно лошо в групата, всички се оказаха наистина добри хора."