23-годишната дъщеря на Стив Джобс обяви в Инстаграм в понеделник, че е подписала договор с агенцията за модели DNA Model Management. Тя е в добра компания, тъй като DNA представлява и звезди като Емили Ратайковски, Кая Гербер и Линда Еванджелиста - както и колежката на суперзвездата Медоу Уокър, чийто баща е покойният Пол Уокър.

Джобс вече е работещ модел, като стартира кариерата си в празничната кампания на Glossier през 2020 г. заедно с актрисата от "Еуфория" Сидни Суини и участничката в "RuPaul's Drag Race" Наоми Смолс. През 2021 г. тя дебютира на подиума в ревюто на Coperni по време на Седмицата на модата в Париж, където, както подобава, носеше зелен топ и чантата "Origami" на марката, чиято форма е вдъхновена от иконката на приложението Photos на iPhone. В понеделник Джобс седна на първия ред на модното ревю на Louis Vuitton за есента на 2022 г. в Париж.

Освен че развива кариерата си на модел, Джобс е и опитен състезател по езда и е завършила Станфордския университет - същото училище, в което покойният ѝ баща и майка ѝ Лорийн Пауъл Джобс се срещат за първи път.