Ако оставим настрана високата цена, с която идва славата, навярно за човек наистина е вълнуващо преживяване да бъде популярна личност... Например, където и да отиде, хората неминуемо ще го разпознават, молейки го с едва сдържана еуфория да си направят обща снимка, която да публикуват в социалните мрежи. Телевизионните предавания ще се надпреварват да го канят за участие, в рамките на което всячески ще се опитат да изкопчат от него някоя сензация, за да вдигнат рейтинга си. Различни марки ще му плащат щедро да рекламира техните продукти в социалните мрежи, изявявайки се като професионален "инфлуенсър", каквото и да означава това... И естествено, най-интересното - ще чете в пресата неща за себе си, които дори самият той не е подозирал, научавайки последните "новини" за своята скромна персона по едно и също време с всички останали.

Разбира се, за да избегне подобни спекулации, които го касаят пряко, той може просто да се застрахова, отричайки ги предварително. Вероятно донякъде звучи налудничаво да опровергава нещо, което все още не е видяло бял свят, но в крайна сметка нима неистините за звездите, изпълващи медийното пространство, не са точно такива? Ето защо преди ден хубавата Дияна Хаджиева, позната на зрителите у нас от сериала "Скъпи наследници", показа на всички, че в скоро време не очаква деца, както сама отбелязва, преди някой да е решил да напише противното... Което всъщност се е случвало в миналото.

Вижте снимки >>

Актрисата, чиято кариера започна като дубльорка и каскадьорка на Селена Гомес във филма "Бягство", публикува в личния си Инстафрам профил галерия от три изображения, на които е захвърлила дрехите си настрана, показвайки перфектна фигура по бански костюм от две части, състоящ се от черно горнище с бели катове и долнище на тънко райе в зелено и бяло, на фона на родното Черноморие.

"Всяко лято плажните снимки се правят с цел да докажат, че не съм бременна", пише тя в посланието към поста си.

Това обаче е само една от причините, които е изброила, аргументирайки решението си да застане пред фотографския обектив в този вид. Другите подбуди, благодарение на които са направени кадрите, са: да я накарат да се замисли дали да си сложи силикон, макар че в коментарите мъжката част от почитателите ѝ я уверява, че няма нужда от такъв; да я успокоят, че все още е във форма - нещо, което очевидно е така, предвид начина, по който изглежда; да провокира изказвания от типа на "Ти сериозно ли се пусна по бански в Инстаграм, да те гледат всички?", въпреки че надали някой реално би се оплакал от това; както и за да има материал след години, над който да въздиша носталгично, докато щипе новопоявилите ѝ се паласки, както изтъква, но то се вижда, че дотогава има много време, най-малко защото е на 27 годни и очевидно има добър ген.