Райън Рейнолдс разбуни интернет, когато разкри, че Хю Джакман ще се завърне като Върколака в следващия филм за Дедпул. Канадският актьор беше открит относно желанието си антигероят с адамантиеви нокти да се присъедини към неговия сквернословен наемник на екрана.

В предишните филми са правени препратки към Върколака - Джакман направи епизодична роля след края на филма "Дедпул 2". А Рейнолдс най-накрая потвърди това, на което се надяваха феновете, в 90-секундно разкритие. За по-малко от денонощие видеоклипът имаше над 25 милиона гледания, беше харесан един милион пъти и получи стотици хиляди отговори - много от тях развълнувани от новината.

Той публикува съобщението в Туитър с надпис "Трудно държа устата си зашита за това" - препратка към предишната поява на Дедпул във филма X-Men Origins от 2009 г: Wolverine.

Във видеото той седи на дивана и разказва за желанието си да направи първата официална поява на Дедпул във филмовата вселена на Marvel (MCU) "специална".

Той разказва за търсенето на вдъхновение върху монтаж, на който изпълнява различни задачи. Сред тях са разходка из гората и, като дръзко намигване към футболния отбор, на който е съсобственик - тренировка с бейзболна шапка на Wrexham AFC.

След това клипът се връща към Рейнолдс на дивана, докато Джакман сe вижда как минава на заден план.

"Хей, Хю - казва Рейнолдс, - искаш ли да изиграеш Върколака още веднъж?".

"Да, разбира се, Райън", отговаря Джакман.

След това видеото се прекъсва със заглавна снимка - "Coming Hughn" - преди да се появи логото на Дедпул и над него да се появят известните следи от нокти на Върколака.

По-късно Рейнолдс публикува втори видеоклип, в който към него се включи и Джакман на същия диван, и обеща да отговори на редица въпроси на феновете.

Джакман за първи път изигра Върколака - мутант с регенеративни способности - през 2000 г. в "Х-Мен" и участва в множество филми като героя.

Последната му поява, в "Logan" от 2017 г., се смяташе за последното му участие в ролята.