Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на мъжката публика дълги години наред, заради необичайния си сексапил от големия екран, минава в друга социална категория, похвали се самата тя. 

Румър Уилис, очаква първото си бебе от приятеля си Дерек Ричард Томас, разкри двойката в общ пост в Инстаграм във вторник.

Деми Мур прие новината с приятна самоирония, знаейки че вече ролята на баба ще е най-важна в живота ѝ. Бившият ѝ съпруг Брус Уилис съответно ще става дядо. "Навлизам в моята гореща ера да бъда щура баба",  пошегува се тя в своя Инстаграм.

"Много се радвам за теб, любов моя!", написа Деми по-късно в коментарите под публикацията на дъщеря си.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също сподели вълнението си от бъдещото радостно събитие. "Новините за бебето ни правят щастливи! Поздравления Румър и Дерек! Ние тук сме въодушевени", поздрави ги тя.

Както се знае, Брус страда от афазия и семейството му се обединява в това изпитание, а събитие като това, носи неописуема радост. 

Румър, известна с ролята си в "What Lies Ahead" и нейният приятел музикант са заедно от началото на годината. 

Деми и Брус са родители и на 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Актьорът, създал култовия образ на Джон Маклейн от "Die Hard" също е баща на две дъщери от Ема - Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10 години.

Снимка: Getty Images