65-годишният актьор, който предложи брак на 26-годишната си приятелка миналия месец, отвърна на критиките, че излиза с много по-млада жена.

"Наистина е смешно", каза той за вниманието, което обществото отделя на връзката му, "всъщност смятам, че е чудесно."

Вижте снимки на Куейд и жените му >>

Той продължи, като допълни, че въпреки някои от болезнените коментари за двойката, те не го приемат лично.

"Всеки гледа от своята камбанария и аз не мога да коментирам начина, по който те се чувстват. Дори не мога да се ядосам", казва актьорът.

Звездата от "Капан за родители", който играе 44-годишен мъж, сгоден за 26-годишна жена, обяснява, че не е имал за цел да намери някоя на възрастта на Савоа.

"Не съм търсил голяма възрастова разлика или някой, който е много по-млад от мен. Срещнах я на бизнес събитие и след това връзката ни се разви", споделя той.

"Нямаш контрол над това в кого се влюбваш. Не се влюбвам лесно. Но не мога да оставя мнението на няколко души да контролират това. Женил съм се три пъти и този е последният. Знам, че е така. Чувствам, че имам истински партньор в живота."

Доскоро Кеуйд имаше връзка със Санта Озина, като двамата бяха заснети заедно последно през декември 2018 г. Те започнаха да се срещат малко след раздялата на Куейд с бившата му съпруга Кимбърли Бъфингтън през 2016 г.

Двойката се разведе официално през април 2018 г. Преди това той бе женен в продължение на 10 години за Мег Райън, като двамата се разведоха през 2001 г. От 1978 до 1983 г. пък актьорът имаше брак с колежката си Пи Джей Солс.

Куейд предложи брак на Савоа през октомври, а след това сподели, че планира да бъде отново женен до края на годината.