Талантливият изпълнител, автор на песни, продуцент и инструменталист Денис Лойд представи дебютния си албум "Some Days" - музикална хроника на "най-тъмния период от живота му"! Вълнуващата и емоционална колекция съдържа 14 парчета, сред които хитовете "Alien", "Anxious" и "The Way"!

В "Some Days" той се връща назад във времето, когато на пръв поглед кариерата му потръгва безпрецедентно, благодарение на хитовото парче "Nevermind" от 2018 г., а всъщност зад кулисите му се налага да се изправи пред сериозни изпитания. Надявайки се да пусне песента "Never Go Back" като следващ сингъл, музикантът се сблъсква с категоричния отказ на предишния си лейбъл, който не се съгласява с креативната посока, по която изпълнителят е поел и замразява музикалните му проекти. Едногодишен правен спор между двете страни предизвиква последвалите проблеми с депресията на Dennis, който не е сигурен дали някога отново ще може да издава музика.

За да отпразнува релийза на дебютния си албум, Лойз организира специален лайв стрийм концерт, който се проведе на 3-ти юли в Menora Arena в родния му град Тел Авив, и ще бъде излъчен отново след няколко дни - на 8-ми юли.

Денис Лойд представя първото си EP - Exident през 2019 г., благодарение на което събира над милиард стри плйма в дигиталнитеатформи. Водещият сингъл от него - "Never Go Back", моментално се превръща в едно от най-добавяните парчета в плейлистите за хитове на Spotify.

снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Малко след това списание "Forbes" възхвалява израелския изпълнител за невероятния му талант да "съчетава елементи от поп, R&B, рок и реге в песните си, с които променя глобалните граници в музиката".

Лойд прекосява целия свят по време на разпродаденото си турне "Never Go Back Tour", със спиращи дъха изпълнения на звездния фестивал Coachella Valley Music & Arts Festival и много други. Миналата есен Денис разпродава турнето си :The Never Go Back Tour: Part III", което преминава през 16 европейски държави.

снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс