Знаете ли кой изобщо не се интересува от прогнозата за времето в България тези дни? Един пример - певицата Деси Слава, която се е отдала на гореща ваканция в Мавриций.

От няколко дни знойната блондинка публикува кадри в своя Инстаграм профил, на които ясно се вижда как се забавлява на остров Мавриций. Певицата е отседнала в луксозен спа хотел, от който има страхотна гледка и дори е снимала ярката дъга над дърветата.

Но най-емблематичната ѝ снимка от ваканцията е тази, на която Деси показва как изглеждат котките на острова.

Вижте кадъра >>

Деси Слава е облечена в ефирна рокля с леопардов принт и носи кърпа на главата в същия десен. Певицата пълзи по плажа край бушуващите води на океана, имитирайки движенията на леопард и до снимката си е написала: "Така изглеждат котките в Мавриций".

На друг кадър от почивката си Деси Слава, облечена в същата рокля, седи на дивана в апартамента си и щастливо отпива вино, зареяла замечтан поглед в далечината.

Трябва да отбележим, че русокосата певица изглежда перфектно на плажа. Преди малко повече от две години тя стана майка на момченце на име Борис от връзката ѝ с MMA боеца Благой Ангелов. Деси Слава има и по-голям син - Майки, който е вече на 18 години.