Тв водещата Деси Цонева е в нов и много красив етап от своя живот. След като наскоро каза "да" на любимия си в един от най-красивите градове в Италия, Деси обяви, че е бременна, а скоро след това стана ясно, че с Явор Стефанов ще сключат граждански брак без излишен шум. Техен свидетел ще бъде шеф Иван Манчев, а коя ще е кумата ще разберете от интервюто, което Деси даде пред Life.

Вижте снимки на Деси >>

Деси, здравей, къде те намирам?

В колата. Тичам по задачи. Както винаги.

Как се чувстваш?

Супер. Хиперактивна! Имам проблем с тази хиперактивност, изобщо не ме свърта на едно място, а всички казват, че трябва да си почивам повече. Но аз просто не мога да стоя мирна.

Вече разбрахме, че ви предстои с Явор да сключите брак. Разкажи малко повече подробности...

Няма какво да кажа, което не съм казвала досега. Скромно подписване с тежка булчинска рокля!

Наскоро сподели, че ще отложите тържеството за догодина, тогава със същата рокля ли планираш да бъдеш или ще има нови модни изненади?

Не. Догодина роклята ще е друга. Даже съм си я избрала. На модната къща Berta. Но моделът е доста секси и с бременно коремче не става. Тази година съм с роклята на Глория, моята приятелка.

Защо решихте подписването да е в толкова тесен кръг - само вие двамата, кумовете - шеф Иван Манчев и приятелката му, и синът ти Янчо?

Защото съм бременна и не мога да избухна както си трябва. Догодина! Иначе и кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това щеше да я натовари.

Явор ти предложи брак във Флоренция преди около месец. Как стана всичко? Очакваше ли го?

Не го очаквах, беше невероятно усещане. Много съм щастлива.

Как върви бременността ти?

Както казах вече, всичко е наред. Коремчето расте сериозно.

Синът ти Янчо вълнува ли се за новото попълнение в семейството?

Радва се много. Ще си има още една сестричка. Какво по-хубаво от това!

Ти разказа, че дъщеря ви с Явор ще носи две имена и едното със сигурност ще е Димана. Ще се допитате ли и до Янчо какво му харесва на него?

Той вече изявява претенции. Много иска да кръстя малката по един определен начин. Ще видим....

Вече си минала през това, но какво очакваш от майчинството сега?

По-осъзнато ще е. Играла съм го един път и сигурно всички спомени ще се върнат с раждането, но все още не съм гледала момиченце и ще е някак различно. Вълнувам се много!

Ще спреш ли да работиш?

Не. Никога. За мен работа и семейство са абсолютно равностойни.

Как поддържаш форма и спазваш ли някакъв хранителен режим?

Движа се постоянно. При всяка възможност ходя пеша. Постоянно правя нещо, това е важно. Залежаване и мързел са ми крайно далечни дейности.

Коя ще е следващата далечна дестинация?

Засега няма да има много далечни. След като родя смятам и да кърмя. Имам идеи. Набелязала съм си Ню Йорк за следващата пролет.

За какъв меден месец мечтаеш?

Точно такъв, какъвто ще си го организираме!