Множеството молитви, които фолк певицата Десислава отправила с молба синът й да има дъщеря, са били чути. В интервю за радио "Веселина" блондинката призна, че ще стане баба на момиченце, което се очаква да се появи в края на месец март. Деси сподели, че внучката й се очертава да е зодия Овен и ще е първият "рогат" член на семейството й.

"Досега не сме имали представители на тази зодия в семейството, ще видим как е с тези рога. Момиченце ще е. Когато разбрах, че второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, защото всяка една майка, която вече си има син, иска да има и дъщеря. Тогава си казах: "Боже, поне внучка ми дай, след като имам двама сина!", сподели Десислава в интервюто.

И макар че най-голямата й мечта да се е сбъднала, тя е категорична, че за всички най-важно е било бебето да се роди живо и здраво, а полът никога не е бил от толкова голямо значение.

Снимки на Десислава>>>

Новината, че Десислава ще става баба, беше обявена в началото на ноември миналата година. Тогава синът й Майки публикува в социалните мрежи фотосесия с половинката си Анджела, която вече беше в напреднал етап от бременност.

Самата певица стана майка за втори път само преди шест години, което означава, че чичото и племенничката му няма да имат особено голяма разлика във възрастта.