"Най-тъжните хора винаги се опитват да направят останалите щастливи".

С тъга и много любов децата на Робин Уилямс почетоха 72-ия рожден ден на покойния актьор. В петък синът му Зак сподели снимка от филма "Добро утро, Виетнам" в Инстаграм с текст: "Честит 72-ри рожден ден, татко!", който продължава така: "Спомних си колко много обичах този поглед, който ми пускаше. Онзи поглед с палава, любяща усмивка, който приятелите и близките ти познаваха толкова добре. Радостен, любопитен и удивителен. Липсваш ми и ще те обичам вечно!"

Зак често си спомня за баща си, който почина на 63-годишна възраст през август 2014-а, пише "RadarOnline". Миналата година по това време сподели кадър на Робин, облечен в екипировка за колоездене. Фотосът бе озаглавен: "Днес ще си спомням за теб така, както ти би искал да бъдеш запомнен. Липсваш ми и те обичам!"

И през 2021-а направи същото.

Освен него и Зелда, единствената дъщеря на актьорът, също се включи в социалните мрежи, за да почете баща си. "Честит рожден ден на Попо, който сега щеше да е навън и да се бори за изкуството и артистите".

След продължителна борба с депресия Робин отне своя живот. Звездата от "Мисис Даутфайър" имаше проблеми с психичното здраве, след като му бе поставена грешна диагноза за болестта на Паркинсон. По-късно аутопсията му показа, че той всъщност е страдал от деменция с телца на Леви, която може да причини промени в поведението, включително халюцинации, заблуди или промени в настроението. 

View this post on Instagram

A post shared by Zachary Pym Williams (@zakpym)