Британският актьор Дев Пател успя да потуши кървава разправия, при която мъж бил намушкан с нож в гърдите от жена, с която ожесточено и дълго се карали на улица "Гугър" в Адеалида, Австралия, пише "Sky News".

Говорител на Пател, който стана звезда с участието си в "Беднякът милионер" и после затвърди този си статут с "Лъв - стъпки към дома", каза пред местното издание 7NEWS.com.au, че Дев и приятелите му са станали свидетели на "яростна кавга, която вече е бил в ход, пред смесен магазин".

"Дев действал според инстинкта си да се опита да намали ескалацията на ситуацията и да прекрати боя. За щастие успял да направи това и той, и приятелите му, останали на място, за да се уверят, че полицията и в крайна сметка линейката, пристигат". 

Служителите на реда са били извикани около 20, 45 часа след сигнали за сбиване на мъж и жена на улицата, казаха от полицията в Южна Австралия.

Преди Дев да се намеси, двойката се биела в близката бензиностанция, където свидетели се опитали да ги спрат, но жената намушкала мъжа в гърдите. Пател успял да ги разтърве, така че да няма по-страшни наранявания. 32-годишния мъж от Гленгари е бил откаран в Кралската болница в Аделаида без опасност за живота. 34-годишната жена е задържана от полицията. 

Пател живее в Аделаида с приятелката си, актрисата Тилда Кобъм-Херви, с която участва във филма от 2018 г. "Хотел Мумбай".

Embed from Getty Images