Не питайте актьорите как биха определили новия телевизионен сериал "Nine Perfect Strangers" ("Девет идеални непознати") по бестселъра на Лиан Мориарти от 2018 г., предаде Асошиейтед прес.

"Толкова е шантав и луд...Предизвиквам ви да попитате всекиго от нас какъв жанр е. Нямаме никаква представа", каза Никол Кидман пред репортери.

Актрисата е с водеща роля в сериала, в който участват Мелиса Маккарти, Боби Канавали и Майкъл Шанън. Те разказват историята на деветима стресирани богаташи, които отиват на изолиран бутиков курорт. Кидман, която е и продуцент на сериала, влиза в образа на мистериозно гуру на здравословния живот и използва неконвенционални методи, отвъд йога и масажи.

Деветте идеални непознати, посещаващи курорта, са бъркотия от личности. Мелиса Маккарти внася несравнимия си талант в ролята на Франсис, романистка, чийто живот сякаш се разпада. Семейство Маркони (Майкъл Шанън, Ашър Кеди и Грейс Ван Патен) е получило отстъпка от сметката по някаква мистериозна причина и с нетърпение очакват шанс да се отпуснат и да се прегрупират. Бен (Мелвин Грег) и Джесика (Самара Уийвинг) са гореща млада двойка, която иска да се свърже отново, Кармел (Реджина Хол) е високопоставена жена, която настоява, че се е насочила към курорта за отслабване, Тони (Боби Канавале) е агресивен пич, вечно облян в пот, а Ларс (Люк Евънс) е нарисуван като любопитен скептик. И очевидно всички опаковат цяла лодка тайни. Тази група е истински Титаник на тайните.

Сериалът от осем епизода е заснет в Австралия и от сряда ще се излъчва от стрийминг услугата "Хулу".

Съсценарист и продуцент е Дейвид Кели, който партнира с Кидман и за хитовата адаптация по романа на Мориарти "Големите малки лъжи" през 2017 г.