Семейството, или по-точно женското царство, на певеца Дичо Христов, който навремето стана популярен у нас като фронтмен на група "D2", се увеличи с още един член. Преди минути изпълнителят стана баща на момиченце за втори път. Хубавата новина сподели лично съпругата му Карина чрез пост в социалната мрежа.

"Да кажем здравей на Тина - бебето, което може да напише книга за живота си, преди да се роди", гласи нейното послание във Фейсбук, разкриващо името на бебето.

Вижте снимки на Дичо, Карина и Ариел >>

Не става ясно обаче дали това е пълното име на отрочето им или е галено от Христина.

Карина е дала живот на наследницата си в МБАЛ "Надежда", откъдето всъщност е отбелязана публикацията ѝ.

Съпрузите са родители на още едно момиче - Ариел, което през месец март т.г. навърши 5 години. По-рано в свое интервю те казаха, че първородната им дъщеря е много щастлива.

"Да си кака е титла и тя ще я носи с гордост", заяви тогава пред bTV жената на музиканта.

Първородната дъщеря на Дичо - Ариел

Снимка: Официален профил във Facebook

Новината за втората бременност на Карина дойде преди няколко месеца, когато тя качи в мрежата семеен кадър, разкриващ заобления ѝ корем. По онова време тя е в 6-ия месец. Двамата разбират, че очакват дете, след като половинката на Дичо се връща в София от пътуване до Банско. Тогава тя му споделила, че ѝ се повдига и не се чувства добре, затова веднага го пратила до аптеката и му поръчала да купи тест за бременност.