В края на месец април вокалистът на популярната българска рок група "D2" - Деан Каменов-Дидо и съпругата му Юлия Кулиш станаха родители на момче, което кръстиха Дейвид. Това е първо дете за музиканта, а за любимата му - второ, тъй като тя има син от първия си брак.

По онова време хубавата новина съобщиха колегите му от бандата, които с кратък пост пожелаха здраве и късмет на цялото семейство. Оттогава в профила на манекенката в Инстаграм започнаха да се появяват редица изображения, разкриващи щастието им.

Вижте снимки >>

Преди ден съпрузите, които заедно със своя малък наследник украсиха корицата на последния бой на сп. "Кенгуру", решиха да се възползват от жаркото августовско слънце, отправяйки се на почивка по крайбрежната ивица на страната ни.

Така те заведоха за първи път почти 4-месечната си рожба на море. Двамата родители се редуват пред фотографския обектив кой да държи на ръце Дейвид на фона на лазурния плаж и разбиващите се в него вълни, запечатвайки различни мигове от ваканцията им.

Дидо и Юлия се срещат за първи път през 2014 г. Тогава тя отива с майка си на концерта група "Aerosmith" на стадион "Локомотив", на който "D2" са подгряващата банда. Именно майка ѝ насочва нейното внимание към българския музикант, казвайки ѝ, че това е нейният съпруг. Тя съветва дъщеря си да намери профила на вокалиста в мрежата и да му пише.

Точно така впоследствие прави Юлия и макар двамата да са обвързани по това време, само седмица след запознанството си прекратяват връзките си и заживяват заедно.

Две години по-късно те сключиха брак в живописния Стар град на Несебър, пред очите единствено на най-близките си хора.