Калвин Харис се ожени за приятелката си Вик Хоуп, съобщават световните медии.

Диджеят, който често оглавява класациите, вдигна сватба за радио и телевизионната звезда на открита церемония в Нортъмбърленд, съобщават още те. Двамата се сгодяват през 2022 г. в Ибиса. А наскоро Вик разкри, че любовната им история всъщност датира от началото на 90-те години на миналия век, когато тя е била на 19 години, а той начинаещ диджей. По нейни думи Харис за първи път е направил крачка към нея през 2007 г. - но тя му е отказала тогава. "Това е нещо, на което се смяхме на първата ни истинска среща. И сега все още се смеем на това", казва тя пред списание "You".

Калвин е един от най-високоплатените продуценти и диджеи, чието състояние се оценява на над 200 млн. паунда. С нарастването на световната му слава шотландският хитмейкър бе свързван с множество звезди - от Тейлър Суифт и Ели Голдинг, до Рита Ора. Миналата година той и Вик обявиха публично връзката си, която до тогава държаха в тайна. "Всъщност не публикуваме нищо в социалните мрежи, защото времето, което прекарваме заедно, е наше", казва пред изданието тя.

На въпроса дали навлизането в света на милионите е променило гледната ѝ точка, особено след като не е израснала в такава среда, Вик сподели, че остава фокусирана върху собствената си кариера, а не върху успеха на Калвин. "И двамата имаме много натоварени работни графици. Аз се присъединявам към него, когато мога, а после се връщам на работа."

През лятото тя пътуваше напред-назад между Ибиса и Обединеното кралство, за да подкрепи своя годеник на партитата, на които диджействаше, като в същото време жонглираше с натоварения си график. Въпреки че работата им не позволява да седнат да се хранят преди 21:30 ч., Вик казва, че намират време, за да бъдат заедно. Животът й с Калвин през изминалата година е променил приоритетите в живота й, признава тя и обяснява: "Все още имам цели в кариерата си, но сега имам силни стремежи и в личния си живот."