Подобно на вкусовете и ароматите, различните места, които човек е посещавал в миналото, също пазят част от неговите спомени и имат силата да го връщат назад във времето, припомняйки му с носталгия дадени отрязъци от неговия живот. Така например плажовете на Приморско подсетиха прекрасната Диляна Попова за определени моменти от личната ѝ история, карайки я да отправи поглед към свето детство.

Вижте снимки >>

Преди седмица звездата от филма "Останалото е пепел", в който си партнира със своята половинка Асен Блатечки, реши да се възползва от слънчевите дни, превзели Черноморието ни, и заедно със сина си Борил замина за курортния град, разположен в Югоизточна България на 50 км от Бургас.

"Лято е... и нищо повече не искам, освен нашето море и моите приятели", написа тя в личната си Интастаграм страница.

Вчера обаче брюнетката реши да зарадва своите последователи в социалната мрежа с още кадри, разкриващи престоя ѝ там. На тях тя позира пред фотографския обектив върху пясъка на плаж "Перла", облечена в интересен ретро бански от две части, вдъхновен от стила на 90-те години. Облеклото се състои от яркожълти бикини и зелен топ, които Попова е съчетала с гумени ботуши с дължина почти до коляното и тъмни очила.

Интересен факт е, че преди повече от 20 години Наоми Клембъл дефилираше на подиума именно в подобен тип бански. Което за пореден път доказва, че отминалите модните тенденции имат навика да се завръщат с пълна сила в настоящето.

"Back to 90"s... В Приморско имам доста спомени от дете...", е написала Диляна към изображение, събрало към момента хиляди харесвания, на което се взира в безкрайния хоризонт, държейки шарена топка под мишница.

Визията ѝ се хареса на почитателите ѝ, изписали множество коментари, в които се изказват повече от ласкаво за външния ѝ вид, а някои от дамите, впечатлени от банския ѝ костюм, дори пожелаха да разберат откъде могат да си закупят същия.

"Колко сме цветни и готини", "Прекрасна", "Страхотна" и "Красота" са само част от ласкавите слова на феновете ѝ, редящи се под изображението.