Ели Голдинг, певица и активист в "One Young World", сдружение от млади хора, борещи се срещу глобалното затопляне, прави документален филм за себе си. Бившата приятелка на артиста Калвин Харис, подчерта, че приоритет й е феновете да получат възможността да я видят и извън звукозаписното студио.

"По-рано тази година тя покани камерите да заснемат живота ѝ далеч от червените килими и да покажат истинската ѝ същност", споделя източник, който е в обкръжението на Ели, пише The Sun.

Очевидно проектът ще обхване музиката ѝ и времето в студиото, което е построила у дома, но тя иска да хвърли повече светлина и върху работата си като активист за климатичните промени.

"Наистина е запалена да използва профила си за добри цели и смята, че документалният филм за нея ще допринесе", допълва източникът. През последните години все повече звезди правят същото - документални филми за самите себе си. Само през тази година са KSI, LEwis Capaldi и U2 и още.

Ели Голдинг се оттегли за известно време от светлината на прожекторите, но се завърна с гръм и трясък с песента си Miracle, с участието на Калвин Харис и дългоочакваният й пети албум Higher Than Heaven, които оглавиха класациите този месец.

 

Разговаряйки за съвместната им работа за трети път, Ели призна, че планира да се присъедини към шотландския диджей в Ибиза, където той ще вдигне публиката на крака на 26-и май в суперклуба Ushuaia.

"Реших, че е редно да изляза на сцената, за да пея на живо. Обичам Ибиза, това е идеален повод за почивка", казва изпълнителката на "Figure 8", която споделя, че когато купонясва с Калвин, вместо традиционни шотове с алкохол, двамата пият с пшенична трева. И добавя: "Той води здравословен начин на живот, трудно е да пиеш всеки ден, ако водиш живот на диджей - всеки ден да си до късно навън".