Доли Партън си спечели огромни овации от феновете, след като обеща да плати таксите на всички свои служители в Доливуд, които искат да учат в колеж.

Легендарната 76-годишна кънтри певица и нейният комплекс "Dollywood Parks & Resorts" в Тенеси обявиха във вторник амбициозните си планове да покрият изцяло разходите за обучение и учебници на "всеки служител, който реши да продължи образованието си".

Embed from Getty Images

Според репортаж на WJHL-11 от вторник компанията е предложила стимул на всички свои 11 000 служители в 25-те си атракциона в САЩ, без значение дали са на пълно работно време, на непълно работно време или са сезонни работници.

Снимка: Getty Images

Юджийн Наутън, шеф в "Dollywood Parks & Resorts", заяви: "В момента се работи по проекта "Dollywood". Когато нашите служители се стремят да се развиват, това прави нашия бизнес и нашата общност едно наистина по-добро място."

"Herschend Enterprise", които са съсобственици на Dollywood заедно с певицата, заявиха, че насърчават всички служители да следват мечтите си.

Главният изпълнителен директор на компанията Андрю Уекслър публикува изявление, в което се казва:

"Ние се грижим за развитието на нашите служители и искаме те да се развиват."

Феновете на певицата побързаха да я засипят с похвалите, като много от тях се пошегуваха, че тя трябва да се кандидатира за президентския пост.