Двойката Дони и Нети опровергаха слуховете за тяхната раздяла, като дори  напомниха, че съвсем наскоро са имали годишнина. Изпълнителката на "Луната спи" сподели кадър от деня, в който е поискала ръката на своя любим. Това се случва на сцената на Народния театър по време на церемонията за връчването на "Икар", а само няколкото месеца по-късно те вдигат сватба. Към снимката певицата написа: 

"На този ден преди доста години от сцената на Народния театър го попитах: "Ще се ожениш ли... ще се омъжиш ли... Абе, ще ме вземеш ли за жена??!!"

Нети често качва снимки в личния си профил в Инстаграм, като един от последните постове е свързан с тяхната единствена дъщеря, която съвсем скоро е навършила 11 години. Блондинката реши да покаже фотос още когато момиченцето е било малко бебе.

"Нашата малка Лилия днес става на 11!", написа Нети.

View this post on Instagram

A post shared by Neti Dobreva (@netidobreva)

Припомняме, че певицата и актриса разбра, че е осиновена на 44 години. Тя намери биолигичната си майка и баща, а освен това разбра, че дори има сестра. По този случай Нети не пропусна да отбележи това събитие, което преобръща живота й, в социалните мрежи. Преди ден се появи снимка с нейната майка, като под нея написа: 

"На този ден преди три години за пръв път разговаряхме по телефона. Ние сме дъщеря и майка, но животът ни беше разделил. Говорихме за много неща, но най-вече за хората, който ме отгледаха за мойте първи родители-така ги наричам аз. Те се грижеха за мен, а грижата е обич в действие..."