Доведената майка на актрисата Линдзи Лоън беше обвинена, че е нападнала шофьор на автобус, докато превозното средство е в движение. Неприятната ситуация се случила именно на Коледа.

Вижте снимки на Кейт >>

Кейт Мейджър Лоън от Бока Ратон беше арестувана и освободена под гаранция. Тя е обвинена, че е шофирала под влияние на алкохол и е причинила безредици на обществено място, както и че е тормозила човек.

Според записаното в съдебните документи обяснение, 36-годишната доведена майка на звездата се е ядосала, че е пропуснала спирката си и е нападнала шофьора. Тя е започнала да натиска бутони и е питала къде са спирачките. На помощ на шофьора се притекъл един от пътниците.

Това е седми арест за Кейт в рамките на последните пет години. По-рано тази година 58-годишният й съпруг сам се обади в полицията, след като бившата светска журналистка го замери със стъклен свещник и му причини сериозни порезни рани. Двамата са женени от 2014 година, но през септември Майкъл Лоън подаде документи за развод.

През 2017 година Кейт привлече вниманието на полицията с расистки и хомофобски обиди, а през 2016 опита да набие полицай. Майкъл подаде оплакване срещу нея още през 2015 г., когато тя го надра с ноктите си. Кейт прекара известно време в затвора за каране в нетрезво състояние през 2014 г.