Дълбокото деколте е неделима част от живота на повечето звезди, защото това е един от сигурните ходове, които осигуряват място по страниците на всички издания, специализирали се върху светския живот и оценяващи заобикалящия ги свят по външния вид, който в голяма част от случаите не лъже.

Именно по тази причина въпросният подход в облеклото се практикува както от звезди, чиято възраст неумолимо напредва, така и от млади такива.

Дуа Липа например не спира да радва с нови визии, които неизменно радват окото, особено на мъжката част на планетата. Звездата публикува снимка с нова смела визия, като този път изборът й е полупрозрачен мрежест топ с връзки.

Родената в Лондон 27-годишна певица показа невероятната си фигура в дръзкия топ, който разкриваше предимствата й отпред, в сесия в Instagram, точно преди концерта си в Мелбърн.

Почти едновременно с това, на другия край на земното кълбо друга звезда, която вече подмина границата на 50-те, изобщо не се посвени и също пусна откровени снимки. И защо не, нали е почти младоженка. Джей Ло все още не се е отказала от тържествените бели рокли.

На новите снимки тя позира в тясна рокля с V-образно деколте и пухкаво кожено палто със средна дължина. Получило се е достатъчно ефектно.

53-годишната Дженифър все още има какво да покаже на публиката и както е известно тя обича да го прави. Но нека все пак оставим въпросната публика сама да прецени.