Американската актриса и дубльорка на дузина холивудски звезди като Шарън Стоун, Никол Кидман, Джесика Алба и Голди Хоун - Шерил Сандърс е била застреляна заедно със съпруга си Ричард Рийд Сандърс.

Двойното убийство е било извършено на 12 февруари пред дома на бившия съпруг на 59-годишната Сандърс - Линдзи Дънкан в Йелоу Спрингс, щата Охайо. Именно Дънкан е произвел фаталните изстрели, след като Шерил и настоящият й съпруг са нахлули в имота. 

Между бившите съпрузи е имало дългогодишен спор за парите за колеж на двете им дъщери. 

Полицаите, пристигнали на местопроизшествието, са открили телата и самия стрелец. Линдзи Дънкан заявил, че бившата му жена и мъжът й са устроили засада на него и новата му съпруга Моли, когато се прибирали у дома. "Те започнаха да ни заплашват", коментира Дънкан, който твърди, че е стрелял при самоотбрана. 

Разследването продължава, а до момента срещу Линдзи Дънкан няма повдигнато обвинение.

Шерил Сандърс започва кариерата си като дубльорка и каскадьорка през 1985 година. През годините е била дубльорка на Никол Кидман, Сандра Бълок, Голди Хоун, Джесика Алба, Шарън Стоун, Брук Шийлдс, Камерън Диас и още дузина холивудски звезди. Участвала е и като актриса във филмите "Завръщане в бъдещето 2" (1989) и "Умирай трудно 2" (1990)