Макар у нас противоепидемичните мерки да продължават да бъдат на дневен ред, изисквайки от хората зелен сертификат, за да водят ежедневието си нормално, животът все пак продължава с пълна сила. Именно за това свидетелстват множество събития, които продължават да се случват на фона на пандемията, като например скорошната сватба на Анастасия Каменарова - дъщеря на телевизионера Коко Каменаров и някогашната водеща на новинарската емисия "По света и у нас" Радина Червенова, които официално се разделиха в началото на тазгодишното лято.

За радостната вест първи съобщи бащата на булката, които използва своя личен профил във Фейсбук, за да сподели радостта си. Бившият генерален директор на БНТ публикува в социалната мрежа снимка на своята наследница, която позира пред фотографския обектив заедно със своя съпруг. Младоженците вдигат наздравица в своя чест с чаши шампанско, а щастието им ясно се чете в широките усмивки на лицата им.

"Ето тази вече е жена на ето този! Обичам ви, прекрасни мои! Щастливи и умни", написа Каменаров към изображението на влюбената двойка, която е облечена в есенни дрехи в кафявата гама, вместо в традиционните булчинска рокля и костюм.

За първи път стана ясно, че наследницата на журналистката, чиито образ послужил за изработването на статуята Св. София, стояща в центъра на столицата ни, се е сгодила за своя партньор през септември т.г., когато майка ѝ стана част от предаването "Преди обед". Тогава носителката на титлата "Мис Телевизионен чар" за 1998 г. обяви в ефир, че през изминалия ден партньорът на нейната дъщеря е паднал на едно коляно и е поискал ръката ѝ.

По онова време в студиото бе и самата Анастасия, която разказа, че когато е споделила на баща си хубавата вест, емоциите му са били толкова силни, че той се е разплакал.

Към момента все още няма други подробности за церемонията, като не се знае нито точната дата, на която младите са разменили своите клетви, нито къде се е състояла тя. Предвид обаче факта колко развълнувани са нейните родители, навярно скоро ще има повече информация за специалния ден, придружена с редица изображения, които да я илюстрират.