"Не, не бяха Спайдърмен, нито Кинг Конг, които висяха отстрани на Емпайър Стейт Билдинг тази седмица. Беше Джаред Лето", съобщава CNN.

Снимка: Getty Images

Актьорът и певец успя да изкачи историческия небостъргач в Манхатън в четвъртък, за да обяви предстоящото световно турне на групата си "Thirty Seconds to Mars".

Снимка: Getty Images

Турнето "2024 Seasons" ще обхване Латинска Америка, Европа, Северна Америка, Австралия и Нова Зеландия, отбелязвайки първото хедлайн турне на групата от повече от пет години.

Снимка: Getty Images

"Сградата е доказателство за всички неща, които могат да бъдат направени в света, ако вложим ума си в нея, което до голяма степен е вдъхновението зад най-новия ни албум It's The End Of The World But It's A Beautiful Day", каза Лето, който е фронтмен на "Thirty Seconds to Mars".

Лето е запален катерач, но това беше огромно лично постижение.

"Направих го. Жив съм. Стигнах до върха, видях майка си на прозореца на 80-ия етаж, това беше приятна изненада", каза Лето в предаването "Today". "Майка ми дойде на гости", засмя се той. 

Турнето започва на 15 март в Lollapalooza в Буенос Айрес. След турнето в Южна Америка, групата ще свири в Европа и Северна Америка, преди да завърши в Нова Зеландия през септември.