Джътин Бийбър реши да докаже мъжеството си, като предизвика холивудския актьор Том Круз на бой в клетка. Все още не е известна причината, поради която канадският поп изпълнител иска да мери сила със звездата от "Мисията невъзможна" на 8-ъгълния UFC ринг.

В социалната мрежа Туитър Бийбър пусна специално обръщение към 56-годишната знаменитост.

"Искам да предизвикам Том Круз на двубой. Том, ако не приемеш тази битка, значи си изплашен и никога няма да го преживееш. Кой иска да поеме организацията?", написа певецът.

Певецът отбеляза в публикацията си UFC (Ultimate Fighting Championship) президента Дана Уайт, като молба да уреди двубоя.

Съобщението причини огромно онлайн вълнение, като накара потребителите да се зачудят дали екранният Итън Хънт е толкова добър с юмруците и в реалния живот.

Бившият UFC шампион Конър Макгрегър веднага се отзова на поста и коментира, че ако Круз е достатъчно мъж, лично неговата компания ще бъде домакин на срещата между двете известни личности. Ирландският боец дори предлага следващата битка да бъде с актьорът Марк Уолбърг.

Том Круз още не е отговорил на поканата, но ако се съгласи, фактът, че сам изпълнява опасните и трудни каскади в продукциите, дава надежда на почитателите му.