Джъстин Теру даде първото си интервю, свързано с развода му с Дженифър Анистън, след като двамата обявиха края на брака си през февруари тази година.

Вижте снимки на Джен и Джъстин >>

"Медийното внимание беше изтощаващо. Опитах се да не обръщам внимание на пищните заглавия, които излизаха по наш адрес. В които нямаше нищо вярно, впрочем. Това беше една от най-нежните раздели в живота ми, ако мога така да се изразя. Няма вражда между нас, просто отношенията ни се бяха изчерпали", коментира раздялата си актьорът пред The New York Times.

Дали има нова жена до себе си обаче той не издава.

"Това е моментът от интервюто, в който повдигам вежда в знак, че няма да отговоря", категоричен е той, цитиран от "Монитор".

Припомняме, че с Анистън поеха по различни пътища след седем години връзка. Заветното "да" двамата си казаха през 2015 г.

Звездата от "Приятели" обясни неотдавна, че феновете погрешно са останали с впечатлението, че е "съкрушена" от развода си. Близки до нея пък разкриха пред сп. People, че звездата е поставила личния си живот на трупчета, не иска към момента да влиза в романтични отношения с мъж и се е фокусирала единствено върху кариерата си.