Шест години след като представи "Man of the Woods", Джъстин Тимбърлейк отново намира своя ритъм с новия си албум "Everything I Thought It Was".

Eдна от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известенa с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета. Джъстин си сътрудничи с Fireboy DML за песента "Liar", с Tobe Nwigwe за "Sanctified" и с колегите си от NSYNC в "Paradise".

Феновете вече са добре запознати с тоталния хит "Selfish", който излезе в края на януари, и с песента "Drown", която беше пусната като сингъл в началото на този месец. Звездата нарича албума "най-семплия" си запис до момента, като го определя като "сложен в своята простота" и "невероятно откровен".

Снимки на Джъстин Тимбърлейк>>>

Още от началото на кариерата си Джъстин Тимбърлейк е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавено "Memphis" по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Calvin Harris, в парчетата "F-kin' Up the Disco" и "No Angels". И двете са отличителни за JT - от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

През април Тимбърлейк тръгва и на световното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.