Бившата съпруга на Брад Пит - Дженифър Анистън изглежда не е оптимистично настроена относно новата му връзка с Инес де Рамон, пише "Daily Mirror".

Брад и Джен се ожениха през 2000 г. и след разведоха след пет години, но останаха приятели в известна степен. 

Запознати казват, че напоследък са станали още по-близки приятели, но изглежда, че любовния живот на Брад и новия му романс, пречат да се виждат и говорят често. 

Embed from Getty Images

Неговата 30-годишна приятелка, дизайнерка, Инес де Рамон, е на същата възраст като Дженифър, когато двойката се ожени, но Джен има едно наум относно нея и това я накарало да се "отдръпне".

Embed from Getty Images

"Джен също има общи приятели, близки до бившия съпруг на Инес - Пол, и естествено това повлия на мнението й. Джен е наясно, че всъщност не може да каже нищо, но знае че с Инес трябва да се внимава", казват запознати. 

Актьорът Пол Уесли и Инес де Рамон

Снимка: Getty Images

Брад и новата му муза бяха забелязани за първи път заедно на концерт на Боно през ноември, а източник каза тогава на "People", че двойката се среща от няколко месеца. Родени са през ден - той на 18 декември, тя на 19-ти. Той навърши 59, тя стана на 30 години. 

Дженифър и Брад останаха приятели след доста неприятна раздяла - говореше се, че Брад е изневерил с колежката си от "Мистър и мисис Смит", Анджелина Джоли.

Брад и Джен подновиха приятелството си през 2020 г., когато се прегърнаха на червения килим на наградите SAG (гилдията на филмовите актьори) - Брад хвана за ръка бившата си съпруга.

Embed from Getty Images

"Брад и аз сме приятели. Говорим си", призна Джен преди това. "Няма нищо странно в това, освен за тези, които вероятно искат да има", коментира тя. 

Но сега изглежда присъствието на Инес пречи на приятелството им. Източник казал пред "Closer": "Джен и Брад бяха в Кабо по едно и също време миналата седмица. При нормални обстоятелства те щяха да се срещнат, но този път Джен не протегна ръка, тъй като знаеше, че той е зает с новото си момиче".

Самата Дженифър е необвързана, след като прекрати двугодишния си брак с Джъстин Теру през 2017 г. Съобщава се, че приятелите ѝ я посъветвали "да не се забърква" в романса на Брад.