Дженифър Лопес разочарова феновете си, обявявайки, че ще отложи турнето си, тъй като иска да обърне внимaние на децата, семейството и близките си.

Латината обяви решението на сайта си. "Аз съм напълно отчаяна и опустошена затова, че ви разочаровам. Не бих постъпила така, ако не съм усещала, че е абсолютно необходимо. Обещавам, че ще ви се реванширам и всички отново ще бъдем заедно. Толкова много ви обичам... До следващия път...", написа Джей Ло.

Снимки на Дженифър Лопес и Бен Афлек>>>

Според американски медии, една от причините Джей Ло и екипът й да вземат това решение е, че билетите за концертите не се продават според очакванията им.

От друга страна са и брачните й проблеми с Бен Афлек, за когото се твърди, че се е изнесъм от общия им дом, освен това двамата почти не се появяват заедно на публично места.

Двойката не празнува заедно Денят на майката, а Афлек присъства на дипломирането на дъщеря си без нея.

Най-новият филм на Лопес, "Атлас", дебютира миналата седмица и оттогава не е слизал от графата с най-гледани филми в Netflix. На премиерата му, тя се появи соло, но брачната ѝ халка още блестеше на пръста ѝ.

Снимка: Getty Images

В документалния филм "The Greatest Love Story Never Told", Бен Афлек поясни, че той и Лопес са двама души с различни подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси.

Според различни източници, актьорът никога не се е чувствал напълно комфортно да демонстрира романса си с Лопес, заради светлините на прожекторите. От своя страна, актрисата и певица, няма против да е център на вниманието.

Лопес и Афлек възобновиха връзката си през 2021 г. и се ожениха през 2022 година. Почти две десетилетия, след като бяха заедно за първи път в началото на 2000-те.