Дженифър Лопес разказва на феновете си за романтичното предложение, което нейният годеник Бен Афлек ѝ е направил. По думите ѝ обаче то определено не е било "нещо фантастично".

В петък вечер 52-годишната певица и актриса разкри, че двамата с 49-годишния Афлек са сгодени, 18 години след като отмениха предишния си годеж през януари 2004 г. В новото издание на "On the JLo" носителката на "Грами" подробно описа как половинката ѝ е повдигнала големия въпрос и разказа за техния "втори шанс за истинска любов".

"Представяли ли сте си някога, че най-голямата ви мечта може да се сбъдне?" - започва тя.
"В събота вечер, докато бях на любимото си място на земята (във ваната), моята прекрасна любов ми предложи брак. Бях напълно неподготвена и просто го гледах в очите, като се усмихвах и плачех едновременно, опитвайки се с всички сили да се опомня, че след 20 години това се случва отново, буквално нямах думи и той каза: "Това "да" ли е?" Аз казах "ДА", разбира се, че е "ДА".

Тя продължи: "Усмихвах се толкова широко и сълзите се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова щастлива. Не беше нищо изискано, но беше най-романтичното нещо, което някога съм си представяла... просто една тиха съботна вечер у дома, двама души, които си обещават да бъдат винаги един до друг. Двама много щастливи хора. Които получиха втори шанс за истинска любов", завършва Лопес.

Звездата споменава и годежния си пръстен със зелен диамант, като пише:

"Зеленото винаги е било моят щастлив цвят и сега със сигурност винаги ще бъде."