Джереми Ренър се възстанови физически от почти фаталната катастрофа, която претърпя миналия януари, но наученото от това изпитание остава, коментира CNN.

Звездата от "Отмъстителите" беше смазан близо до дома си в Невада, докато се опитваше да спре своя снегорин да не се плъзне и да удари племенника му. Той счупи няколко кости, включително осем ребра, очна кухина, коляно и рамо.

Наскоро Ренър сподели пред CNN за възстановяването си.

"Просто се чувствам много благословен и голям късметлия да бъда изправен, да се разхождам и да живея живота отново", каза Ренър. "Животът ми не е съвсем същия, например вече не ям мазнини. Така че има нещо наистина красиво в притежаването на тази супер сила на опита", смята той.

Ренър добави, че сега за него времето е "по-ценно". 

Снимка: Скрийншот CNN/ Instagram

"Има много "подаръци", опит, които получих заради това. Когато си подложен на изпитание физически, емоционално, духовно по всякакъв начин, и след това да преминеш през това, това е нещо трудно за обяснение", споделя още той. 

След като си възвърна подвижността, Ренър изглеждаше и звучеше здрав и благодарен.

"Постоянство. Сила. Всичко е в ума. Сложих си всички тези уроци в задния си джоб. Знам как да се справя с болката. В крайна сметка, аз съм много благословен", твърди Джереми Ренър.