Рок ветеранът Джери Ли Луис, който е на 85 години, поднови брачните си обети със седмата си съпруга Джудит в деня на деветата им годишнина, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Преподобният Дони Суагарт, който е братовчед на Луис, е водел церемонията в ранчото на музиканта в Несбит, Мисисипи. Двойката се е държала за ръце.

"Убиец, можеш да целунеш булката" - казва накрая Суагарт, използвайки прякора на Джери Ли Луис.

На партито са присъствали около 100 гости, които е трябвало предварително да си направят тест за Covid-19.

Скрийншот: U.S. News

Джери Лий Луис и съпругата му преди седмици се ваксинираха срещу новия коронавирус. Те живеят изолирани от месеци. Музикантът, който обикновено организира парти за рождения си ден на 28 септември, не отпразнува 85-ата си годишнина миналата година.

Джери Ли Луис прави фурор през 50-те години на миналия век с поредица от хитове, най-известен от които е "Great Balls of Fire". Той сключва първия си брак още 16-годишен с Доръти Бартън. Третият му брак с братовчедка му Майра Гейл Браун предизвиква скандал, защото тя е едва на 13 години.

Джери Лий Луис е един от първите изпълнители, въведени в Залата на славата на рокендрола през 1986 г. През февруари 2019 г. той претърпява лек инсулт, но след по-малко от година записва албум с госпели.