Не много отдавна Джесика Симпсън беше едно от най-големите изкушения на музикална сцена. Блондинката бе сред всеобщите любимки на Америка, като постепенно завладя и големия екран, участвайки в няколко филмови продукции.

След развода с певеца Ник Лачи, обаче, започна все по-малко да се говори за нея. Името ѝ се появи отново в медийното пространство когато срещна Ерик Джонсън, за когото се омъжи през 2014 г.

Вижте снимки >>

Но откакто роди 2-те си деца (6-годишната си дъщеря Максуел и 5-годишния си син Ейс), изпълнителката на "Irresistible" коренно се промени. Тя дълго време не можеше да свали качените при бременността килограми, което оказваше сериозно влияние на самочувствието ѝ.

По това време се говореше, че тя дотолкова не искала да признае факта, че е с наднормено тегло, че карала всички от обкръжението ѝ, в това число и собствената ѝ майка, да се подлагат на диета заедно с нея. В този период тя се опитваше да прикрие излишните килограми с широки дрехи, който обаче не успяха да заблудят почитателите ѝ.

След като през септември м.г. тя оповести, че очаква третото си дете (6-месечната Бърди Мей), феновете ѝ решиха, че тя никога повече няма да си възвърне перфектната фигура.

Но се оказа, че грешат.

Днес нещата стоят по съвсем различен начин и Симпсън успешно свали цели 45 кг за половин година! Нейните 108 кг вече са в миналото и сега тя е 63 кг.

"Толкова съм горда, че отново се чувствам като себе си. Дори когато всичко изглеждаше невъзможно, аз избрах да тренирам усилено", похвали се блондинката, качвайки своя снимка в официалната си Инстаграм страница.

На кадъра тя носи черна рокля с дълги ръкави, която е прибрана в талията с кожен колан, а за да завърши цялостната си визия е сложила големи слънчеви очила и боти на висок ток.

От изображението ясно личи, че всичките часове, които е прекарала в упражнения, абсолютно са ѝ се отплатили. Спокойно можем да кажем, че Джесика Симпсън се завърна!