Вчера се проведе 29-ата церемония по раздаването на независимите филмови награди "Gotham Film Awards", която се състоя в "Caprni" - една от най-внушителните сгради, издигащи се на легендарната улица Уолстрийт в Ню Йорк. Зданието, известно с впечатляващата си архитектура в древногръцки стил, често е се превръща в дом на едни от най-емблематичните събития, организирани в Голямата ябълка, и поради тази причина червеният килим никак не е чужд за постройката.

Вижте снимки >>

Независимо, обаче, колко от популярните имена присъстваха на връчването на отличията, нямаше как прекрасната Дженифър Лопес да не се открои от множеството. Независимо къде се озове певицата и актриса, появата ѝ прави силно впечатление и с лекота приковава погледите на гостите. Човек може да се намира и на най-красивото място, но ако изпълнителката на "Love Don"t Cost a Thing" присъства, очите му сякаш автоматично се насочват към нея.

Изключение не направи и този път, защото в мига, в който пристигна, латино дивата се превърна в център на всеобщото внимание, а фотографите се надпреварваха да я снимат, предизвиквайки буря от светкавици.

"Дженифър, насам" и "Погледни тук" долитаха от всички страни, а репортерите чакаха да приключи "фотосесията", за да могат да ѝ зададат няколко бързи въпроса.

Половинката на бившия безйболист Алекс Родригес очарова всички с изящната си черна рокля с паднало рамо, чийто етикет бе на "Ralph & Russo". Тоалетът, който подчертаваше извивките на тялото ѝ, бе покрит с черни пера и имаше златни мотиви и множество камъни, проблясващи под светлините на прожекторите като звезди в нощта. Макар дължината му да стигаше малко над глезените и да нямаше отвори, разкриващи части от плътта на Лопес, облеклото стоеше изключително секси.

За да допълни визията си, тя се бе спряла на черни сандали на висок ток, дело на гуруто Jimmy Choo, както и на ефектни висящи обеци, обсипани с диаманти, които кореспондираха с нежната ѝ гривна, изработена от същия скъпоценен камък.

В ръка носеше малка черна клъч-чанта, а косата си бе прибрала в стилна и "разчупена" прическа.

Разбира се, нямаше как тя да си тръгне без статуетка. Дженифър получи приз за ролята си в „Да свалиш Уолстрийт“, където играе стриптизьорката Рамона. Сюжетът се базира на реална история и още с премиерата на лентата се заговори, че Лопес е един от фаворитите за „Оскар“.