Памела Андерсън пристигна без грим за Седмицата на модата в Париж, а Джейми Лий Къртис намери това за очарователно, пише CNN.

Актрисата от "Хелоуин" публикува снимка на Андерсън в своя Инстаграм с думите:  "Революцията на естествената красота започна официално!".

"Памела се появи и зае мястото си на масата без нищо по лицето си. Толкова съм впечатлена и поразена от този акт на смелост и бунт", написа Къртис.

Бившата звезда от "Спасители на плажа", която се радва на ренесанс в кариерата си, каза, че сега носи малко или никакъв грим в сравнение с времето, когато участваше в сериала в началото на 90-те години.

Андерсън наскоро коментира пред "Elle", че тогава просто се съгласявала с това, което хората й казвали да прави по отношение на външния си вид.

Памела обясни, че е избрала да носи малко или никакъв грим след смъртта на нейната гримьорка Алексис Фогел, която почина през 2019 г. след битка с рак на гърдата.

"Тя беше най-добрата", каза Андерсън за Фогел. "Оттогава просто чувствах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим."

Меката си визия Андерсън определи като "освобождаваща, забавна и също малко бунтарска".

"Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак си се смея на себе си, когато се погледна в огледалото: "Уау, какво се случва с мен?! Но това е пътуване".

Андерсън отново е в светлината на прожекторите с нова книга, документален филм и няколко модни сесии, включително за "Hugo Boss" и "Tommy Hilfiger".