2022 г. е изключително успешна година за белгийската суперзвезда Lost Frequencies. Неговият мултиплатинен №1 сингъл "Where Are You Now" зае челно място в редица държави и се нареди в Топ 10 в класациите на много други, включително Германия, Австралия, Швеция и Белгия. Сега той си колаборира с невероятния вокалист Джеймс Артър в песента на лято 2022 - "Questions"!

Отличителните вокали при изпяването на "how, where, when, why" надграждат хармоничните клавишни звуци и китарни акорди и разгръщат същността на заглавието. Основнатаа част на "Questions" е съставен от дълбоки, отекващи хаус бийтове, които прогресивно преминават в денс-поп.

С милиарди стрийма в дигиталните платформи, 26 милиона месечни слушатели само в Spotify и 11 платинени сингъла, Lost Frequencies е едно от най-търсените имена в музикалната индустрия. Преди пандемията той оглавява списъка на Festicket за най-много фестивални изяви за един летен сезон, с 49 участия по целия свят в 21 страни на 3 континента. Тази година изпълнителят се завръща на фестивалната сцена със сетове на Tomorrowland, Balaton Sounds, Pinkpop, Airbeat One, Creamfields и много други. Освен това, турнето му Lost Frequencies LIVE тръгва на 23-дневна обиколка в САЩ и Европа.

"След вълнуващото сътрудничество с Calum Scott в "Where Are You Now" почувствах, че съм готов за следващия си проект! Когато се появи "Questions" и започнах да си сътруднича с Джеймс, знаех, че това ще бъде новият ми сингъл! По отношение на продукцията ми хареса идеята да следвам насоката на последното си парче, но с по-голяма прогресия на акордите преди припева, за да дам едно жизнерадостно усещане на песента, преди да се върна към по-меланхоличното настроение! Нямам търпение да видя реакцията на публиката!", споделя Lost Frequencies.

Превърнал се в един от най-популярните певци през последните години с над 30 милиона продадени копия, Артър има милиарди стрийма, а феновете му все още знаят всяка дума от текстовете на емблематичните му песни "Say You Won"t Let Go" и "Impossible". С "Questions" Lost Frequencies и James Arthur несъмнено създават химна на лятото.

Снимка: Sony Music/Вирджиния Рекърдс