55-годишният режисьор Джеймс Гън и актрисата, която участва в създадения от него сериал "Peacemaker", ще сключат брак, съобщи той в Инстаграм в неделя.

На снимката се вижда как 35-годишната Холанд отпива от чаша на фона на планина, а на лявата ѝ ръка се вижда диамантен пръстен.

Пожеланията заваляха веднага от колегите на двете звезди, като една от тях беше на актьора от "Peacemaker" Стив Ейджи, който написа: "Обичам ви и двамата!"

Холанд и Гън имат връзка от 2015 г., когато се запознават от общия им приятел Майкъл Розенбаум. Миналият месец тя сподели пред "The Hollywood Reporter", че първоначално се е колебаела дали да излезе с Гън. Холанд зави, че още на първата им среща му е разказала цялата си житейска история. "Прекарахме заедно около седем часа и това беше всичко. Така започнахме."

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от James Gunn (@jamesgunn)

Родената в Чикаго актриса по-късно се появява в продуцирания от Гън филм на ужасите за супергерои "Brightburn" през 2019 г. Холанд се присъедини към DCEU с "Отряд самоубийци", чийто сценарист и режисьор е Гън. Тя изиграва ролята на Емилия Харкорт, агент на A.R.G.U.S., който помага на група супергерои.

Миналата седмица Холанд сподели пред сп. "People", че работата по "Peacemaker" я е сближила с Гън още повече.

"Беше страхотно. Прекарахме си невероятно. В края на краищата в личен план се сближихме още повече заради това преживяване", каза тя.