Звездите Джейн Фонда, Даян Кийтън, Кандис Берген и Мери Стийнбъргън са в Рим за снимките на втора част на филма "Книга за възрастни", става ясно от публикация в "Mail Online".

Не е известен сюжетът на продължението, но четирите легенди на Холивуд вече покоряват Вечния град, отбелязва изданието. 84-годишната Джейн, в компанията на колежките си, изглежда в прекрасно настроение с булчински воал, риза в тигров принт и лента, на която пише "Бъдеща булка".

Четирите актриси дори успяха да се насладят на гледката от балкона към площад Кампидолио по време на паузите между дублите. Кандис Берген се откроява в розово, Даян Кийтън изглежда стилно със синьо яке, а Мери Стийнбъргън зашеметява в пъстра макси рокля, отбелязва изданието.

Първата част на филма през 2018 г. имаше огромен успех и сега продължението се очаква с особено вълнение от почитателите.

Стийнбъргън намекна още през 2019 г., че филмът ще има втора част.

Снимка: Официален плакат на филма / Paramount Pictures

С бюджет от 14 милиона долара, "Книга за възрастни" успя да спечели 104 милиона долара в боксофиса. Бил Холдърман, който режисира проекта от 2018 г, е режисьор и на втората част. Все още не е ясна датата на премиерата на продължението, което отвежда дамите в романтична Италия.

Във филма от 2018 г. четирите дългогодишни приятелки промениха живота си, след като прочетоха "Петдесет нюанса сиво" на традиционната сбирка на своя литературен клуб.

Джейн Фонда, Даян Кийтън и Мери Стийнбъргън са носителки на "Оскар", а Кандис Берген е отличена с награди "Еми" и "Златен глобус".