Нов "Аквамен" - нов костюм. Джейсън Момоа разкри външния вид на супергероя си за първи път. Момоа публикува в "Инстаграм" снимки от процеса по новото продължение на филма и показа как ще изглежда костюмът му.

Преди три години в първия филм Джейсън носеше костюм в златно и зелено, докато новият костюм е с метален цвят и по-тъмен от предишния.

"Втори рунд, нов костюм, повече екшън", написа до кадъра звездата.

"Това е последният ми ден като брюнет, ще ставам блондин. Говори се, че те се забавляват повече, но ще тестваме тази теория", каза той във видео в социалните мрежи в средата на юли.

Режисьорът Джеймс Ван сподели, че той и сценаристът са били вдъхновени от синия костюм, който "Аквамен" е носил през 80-те години, пише "Индипендънт".

Освен Момоа, в продължението на лентата ще вземат участие и Амбър Хърд, Патрик Уилсън, Долф Лундгрен, Йаия Абдул-Матийн II и Теуера Морисън.

Филмът "Аквамен и изгубеното кралство" ("Aquaman and the Lost Kingdom") трябва да излезе през декември 2022 г., а наскоро Момоа заяви, че посвещава продължението на млад фен, който тази година е загубил битката с рака.