Четири дни са били нужни, за да се подготви сцена с бой в бар в Лондон за "Непобедимите 4", става ясно от профила на Силвестър Сталоун в Инстаграм. Основно действащо лице в нея е Джейсън Стейтъм. 

"На снимачната площадка в Лондон съм и искам да ви покажа как снимаме сцена с боя в бар. Харесва ми нещата да са простички, без тупаници, в които насам-натам да се размятат крака и ръце. Боят в бар по принцип е изпълнен с много мъжка енергия, "мано-а-мано", по-тежка и леко брутална, и затова изчистваме всички детайли", пояснява Слай в кратко видео как подготвят хореографията.

Дубльор стои пред камерите, докато уточняват всичко и Сталоун показва ръката му, в която има бокс. Това е преди на мястото му да застане Стейтъм.

Слай казва, че колегата му ще ступа 10-ина души, и посочва един от тях - Джон, на чието място не би искал да бъде, защото "наистина ще го отнесе доста".

Стейтъм трябва гладко, чисто и с много хумор да надвие, изпречилите се на пътя му.

Според известната до момента информация, Меган Фокс ще бъде в главната женска роля. Анди Гарсия е агент на ЦРУ, който ще придружи Непобедимите на поредната им мисия. 

Режисьор е Скот Уо.