Джим Кери поддържа чувството си за хумор живо и убеди за пореден път последователите си в това със забавен клип, който публикува по случай 60-ия си рожден ден в понеделник.

Великолепният комик си пожела честит рожден ден: "Аз съм на 60 и съм секси!" казва той, прегъвайки устни, за да се ваправи на беззъб старец. Добави, че тази вечер ще е на крем от царевица и нектар от праскови. Облечен със сива небрежна тениска, той честити рождения ден и на майка си и казва за себе си "I'm old but I'm gold!".

Любимият на милиони актьор получи много честитки от почитателите си. Звездата от "Маската", "От глупав, по-глупав", "Шоуто на Труман", "Кабелджията", "Айс Вентура", "Човек на луната", и други, беше поздравен и от комика Джо Гато, който написа: "Честит рожден ден, Джим. Благодаря за десетилетията на смях и вдъхновение". От веригата ресторанти "The Cheesecake Factory" му пишат: "Честит рожден ден на една икона".

Канадско-американският актьор, чието истинско име е Джеймс Юджийн Кери, е звезда на големия екран от десетилетия. Джим наскоро отдаде почит на починалия си колега Боб Сагет. В Туитър Джим написа "Красивият Боб Сагет почина днес на 65. Той имаше голямо, голямо сърце и чудесен, шантав комичен ум. Той даде на света много радост и изживя живота си за Бога".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jim Carrey (@jimcarrey__)