Холивудската легенда, 86-годишната Джоан Колинс, не обичала да носи дънки, защото в тях не се чувствала достатъчно елегантна.

Вижте снимки на актрисата >>

Това не означавало, че не си пада по удобни и практични дрехи. Но в дънки тя не се чувствала толкова привлекателна, колкото с женствени рокли. Колинс особено ненавиждала дънките с цепки по колената и по крачолите. Не обичала и тениски с надписи, съобщава изданието "Холивуд рипортър", цитирано от БТА.

Джоан Колинс е лицето на коледната рекламна кампания на бранда "Валентино", която стартира преди два дни. Актрисата довери, че не пасвала на лайфстайла в Лос Анджелис.

"Тук всичко живо носи дънки и фланелки, а аз не харесвам този стил", отбелязва актрисата. Легендарната звезда от сериала "Династия" се надява хората да харчат повече за елегантни дрехи.

"В наши дни все повече биеш на очи, когато се издокараш. Всеки те гледа изумено. А това е трагично за жените, които все повече губят от своята елегантност. Дънките и тишъртите се превръщат в униформа, а това е повече от трагично", споделя Колинс.